viernes, 25 de abril de 2014

La inesperada "confessió" de Rus


Quan treballes políticament en institucions controlades i governades per la dreta valenciana, saps des del principi que, independentment que la llei ens empara, t’enfrontaràs a molts problemes per a realitzar una tasca fiscalitzadora amb facilitat. Saps que demanaràs informació que sempre arribarà esbiaixada, o incompleta, o que no arribarà. Que hauràs de barallar-te amb ells i exigir el compliment de la llei, el respecte a la democràcia i a la ciutadania i un mínim de transparència.

Però, a voltes, a banda d’aquest llarg i complicat camí (que és consubstancial en la seua existència a la d’una dreta que considera que allò públic és patrimoni privat en les seues mans, per a fer i desfer com vullguen) en tenim d’altres. Com aconseguir una confessió indirecta del senyor President de la Diputació que després de dificultar per tots els camins possibles que obtingueren informació sobre la trama tauroni en la Diputació de València, té tant d’interès en protegir la família Blasco com per a donar-nos, en directe i en primícia pública, una resposta no esperada: la Diputació va contractar amb Tauroni.

El vídeo no te desperdici com veureu. En ell, el senyor Rus diu que no ens han mentit perquè parlàvem de contractes i no de facturació (graciós, veritat?). Malauradament per a ell, als nostres escrits SÍ que parlàvem de facturació (registrats durant els anys 2012 i 2013) i, a més, jo mateixa vaig preguntar directament pels costos (que no contractes) en gener de 2014:


 I aquesta és la resposta que donaren al mes següent:




Una qüestió que es contradiu molt amb les noticies publicades en premsa:



I també és contradictòria amb el fet que existira un contracte de manteniment amb l’empresa GCS, propietat de Tauroni, i que gràcies a la confessió del senyor Rus vam poder rastrejar entre els nostres documents fins trobar el contracte, signat amb la Diputació. És rellevant? Clar que sí. Signat amb la Diputació o amb l’Hospital General es tracta d’un contracte amb diners públics. Amb els nostres diners. I es tracta, una vegada més, d’una informació que no volien donar-nos, com a oposició, i que hem hagut d’obtindre preguntant per una altra cosa.

Com a resposta al senyor Rus, vam dissenyar l’altre dia un nou format de pregunta, per a vore si finalment, sent un poquet més específics, podem aconseguir resposta:


ACÍ TENIU EL VÍDEO:






0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free