martes, 22 de mayo de 2012

DESMANTELLANT L'ESCOLA PÚBLICA

  

 
Altra jugada de la nostra Alcaldessa que defensa els interessos privats front als de l’escola pública, en lloc d’estar demanant a la Conselleria la construcció del col•lege nº 6 ha estat negociant per a que l’alumnat siga absorbit per un col•lege concertat. Tant l’AMPA del nº6 com l’alcaldessa i el col•lege concertat han condicionat la demanda dels pares i mares per a que desapareguen aules de la pública en favor de la concertada, dient que les aules del nº6 desapareixen i que s’augmentaven les de l’escola concertada per a que la demanda d’alumnat del col•lege nº 6 seguera mínima i augmentaren les peticions del privat-concertat provocant que la conselleria elimine les places públiques en favor de la privada. Açí teniu la nota enviada als mitjans:



EU de Catarroja s’assabenta pel blog d’un AMPA que l’Ajuntament i una escola concertada s’estan reunint per a “absorbir una escola pública en bloc”
Al blog de l’AMPA de l’escola nº6 (en barracons) es pot llegir com l’alcaldessa està negociant amb una Escola Privada Concertada les matriculacions provinents del alumnat d’aquesta escola pública que ,previsiblement, tancarà la conselleria.

Per a EU de Catarroja és un atac directe al sistema d’educació pública en benefici de la concertada. S’està complint l’estratègia i programa ocult del PP en vistes a l’eliminació d’un dret elemental i constitucional com és el de l’educació. Frases en relació a l’escola concertada com “son los unicos que se han mojado y quieren asumir a la gente de los barracones “ o en sobre el gerent de l’escola privada “El gerente ha confirmado que ellos quieren absorber al 6 en bloque y que lo han solicitado al ayuntamiento y a conselleria de educación. No tienen ningún problema en absorbernos, es más, están encantados.”

Podem llegir amb tota la naturalitat del món com un Ajuntament i una alcaldessa es reuneix amb un centre concertat per parlar “del futur d’una escola pública”, defensant d’aquesta manera els interessos privats davant drets constitucionals.


Es llig també sobre la sol•licitud que fa l’escola concertada a la Conselleria per demanant “un concierto para las aulas que estan en los barracones”
Per a EU de Catarroja el que està passant és el que el PP ha volgut sempre: Eliminar i desprestigiar l’ educació pública i fomentar l’educació privada/concertada. Hem de recordar que fa 5 anys l’ajuntament va cedir sòl públic a aquesta escola concertada per a que construirà un nou edifici, justament al costat de l’Escola Pública nº6 que es troba en barracons.
L’Alcaldessa ha de donar explicacions d’uns fets que la situen fregant la prevaricació.









0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free