miércoles, 15 de junio de 2011

CONSTUCIÓ DE L'AJUNTAMENT DE CATARROJA






Açí vos fique el discurs fet en la investidura.

Bon dia a tots i totes
EU en estes eleccions s’ha consolidat com a tercera força política. volem agrair-li als nostres votants el vot positiu donat al nostre treball i a la nostra gestió que han fet que tinguérem el millor resultat de la història d’EU de Catarroja.
Esquerra unida te passat, present i futur, passat per que els nostres predecessors lluitaren per la democràcia. si hui tenim drets és gracies a que ells dedicaren molts anys de la seua vida a lluitar per la llibertat i la igualtat. en este ajuntament els meus companys regidors, Manolo, Lola, Àngel i com no, Antonio Pérez, el meu pare han defensat sempre el urbanisme sostenible, els serveis públics y el benestar social.
Present per que podem afirmar que el nostre col·lectiu no para de créixer i que hem formar un grup d’homes i dones que amb diferents edats, formacions i experiències treballem en equip tant al carrer com a l’ajuntament. a l’ajuntament estos 4 anys hem segut els defensors de les polítiques d’esquerres, hem segut l’únic partit en votar en contra de totes les privatitzacions. en l’oposició EU ha tingut un paper responsable amb els interessos de la ciutadania i en el nostre programa, i podem afirmar que ens sentim contents de com hem batallat contra les polítiques de dreta del partit popular.
Y per últim tenim futur per que anem a treballar per fer de Catarroja un poble millor, ara no serà des del govern, estarem 4 anys a l’oposició i sabem que la majoria de les nostres propostes seran rebutjades però nosaltres continuarem treballant per allò que ens han triat.
- Una Catarroja participativa front a un govern que aprova la seua política d’esquenes a la ciutadania.
- Una Catarroja educadora front a una Catarroja amb barracons escolars, guetos educatius y massificació a les aules.
- Una Catarroja social front a las polítiques actuals de grans beneficis per a uns pocs y retalls per a la resta. volem justícia social i no caritat.
- Una Catarroja amb cultura perque un poble que no te cultura es un poble fàcil de manipular y per supost
- Una Catarroja sostenible front al nou mil·leni.
Hui comença una nova etapa i encara que l’equip de govern és el mateix, esperem, o millor dit, desitgem siga, una nova etapa de veritat, on es tracte a totes les forçes polítiques amb respecte, perque tots i totes hem segut triats pel nostre poble per a treballar per ell i tenim el dret i sobre tot l’obligació de aportar i de fiscalitzar les polítiques que es fan des del nostre ajuntament.
Nosaltres, des de esquerra unida sempre l’hem tingut molt clar, quan el govern propose polítiques per millorar la qualitat de vida de la tercera edat, l’educació, els problemes de la juventut, la nostra cultura, el valencià, el xicotet comerç, es a dir millorar el benestar de la ciutadania comptarà amb el nostre vot, per a dir sí al nou mil·leni i privatitzar serveis ens trobarà frontament en contra.
Moltes gracies

0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free