viernes, 29 de octubre de 2010

Ple de 25 d'octubre


Al ple del dilluns s’aprovaren un paquet de mesures d’ajuda a les families, el que no és per al PP un altra cosa que una proposta electoralista, per a EU eren en part propostes propies, les ajudes als escolars de 3 a 5 anys era una proposta que EU va plantejar a l’Ajuntament fa un any i les ajudes al transport escolar una proposta programàtica. L’aprovació del xec bebé de 600 euros contarà per part d’Esquerra Unida d’importants al·legacions, ja que encara que donarem el nostre vot afirmatiu en l’aprovació inicial d’ahir som contraris a que no estiga condicionat a un determinat nivell de renda.
La moció presentada per EU contra la reforma laboral va ser rebutjada conjuntament pel PP i PSOE al igual que la moció en contra de l’ATC a Zarra que contemplava el tancament progressiu de les centrals nuclear a l’Estat espanyol també, finalment s’aprovà la presentada pel PSOE que rebutjava l’ATC simplement i a la que votarem també a favor.
La darrera part del ple, els precs i preguntes, va ser la més alterada, on es demanaren explicacions de perque la brigada de obres va traslladar els expedients de la notaria de la Plaça Major per a dur-los a la Notaria on treballa la regidora de UV, Mª Ángeles López, recordarem que fa 5 anys, quan ella era alcaldessa, la brigada d’obres va pintar la façana de la notaria, un exemple més de com esta senyora s’aprofita tot el possible dels seus càrrecs institucionals.
Per un altra banda, l’alcaldessa es nega a donar explicacions de la reunió amb el conseller alvoltant de les revindicacions d’EU- Catarroja per les deficiències del servei de comares, on dos persones tenen que donar tot el servei sense espai per als cursos i al costat de psiquiatria. Ens digué que ja ens contestarà per escrit, les darreres preguntes ha tardat en contestar-les 3 mesos.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free