martes, 5 de febrero de 2013

La transparència com obligació política


Temps difícils per a la democràcia i la política. Temps molt difícils per a la confiança. Els escàndols d'alguns partits han deixat de ser anècdota per a convertir-se en norma. Ara mateix tenim un govern on la notícia sembla ser conèixer qui NO cobrava diners en sobres procedents de donacions privades d'empreses. Donacions i transferències que acabaven, sembla ser, en un compte secret a Suïssa. Com demanar a la població sacrificis i obligacions quan com a Organització sembles sentir-te tan còmoda amb certes pràctiques d'evasió fiscal? Com? No tenint cap tipus d'ètica ni de vergonya com sembla ser no té el Partit Popular.

Podem i devem fer les coses diferents. Hem de demostrar per a recuperar la confiança. No podem deixar que el treball diari de tantes persones que si creiem en la política, que si que la practiquem amb dignitat i que si que actuem en ella en defensa dels interessos socials, polítics i econòmics del 99% quede sempre amagat i qüestionat per aquells que no solament viuen com a professionals de la política, sinó que sembla ser són professionals de la mentida, el camuflatge de comptes i la corrupció. 
Fem la política diferent.
Demostrem que som diferents.






No es tracta d'omplir-se la boca amb paraules boniques i demandar confiança. Es tracta de començar a donar raons per a tenir-la.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free