domingo, 21 de noviembre de 2010

DE VEGADES ES QUE ÉS CAR IX CARISSIM



De vegades el que és car ix caríssim, eixe és el cas de la nostra Alcaldessa, que se suposava que anava a cobrar un gran salari ja que anava a treballar moltíssim i l’únic que fa es promoció d’ella mateixa amb diners públics. Per aquesta tasca utilitza dos ferramentes fonamentals on fer-se publicitat i promoció pagada per tots: pantalles gegants que costen més de 75.000 euros i i el periòdic de Catarroja, on no poden cabre més fotos d’ella.
La senyora Alcaldessa sembla fer una marató per a que ningú li puga llevar el càrrec a les properes eleccions i així continuar cobrant els seus 60.000 euros de salari o més (si s’ha pujat el salari abans de les eleccions no sé que podrà fer si les guanya).
Ara be, de treball, qüestió que del seu predecessor no es podia criticar, res de res. Per no fer ni contesta a les preguntes de la resta de partits de l’Ajuntament. En concret, les respostes a les preguntes formulades al mes de juliol en relació al cost de les pantalles gegants instal·lades a la Plaça Major i a l’Institut, i pel sopar comarcal de bandes. La seua contestació, donada a finals d’octubre, ha segut: “NO SE DISPONE DE ESA INFORMACIÓN. PRECIO SEGÚN MERCADO”. Vergonyós que haja tardat qüasi tres mesos en contestar, vergonyós el que ha contestat i vergonyós que no siga sabedora del que li costen les “seues” despeses a l’Ajuntament.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Get the latest updates from us for free